Nejnovější recenze ze sekce Baterie do e-cigaret
bez problémů
Kvalitni baterie.
Pužívám pouze staré ego-c el. cigarety. U baterií do nich je vystouplý vypínač a snadno se v autě nahmatá poslepu. Kvituji s povděkem, že jsou ego-c náhradní díly stále po 7 letech k mání...
- kvalitní výrobek
- větší kapacita oproti VTC5
Ideální pro mod na jednu baterii s RTA MTL atíkem
- výborné baterie
nic
- Velký proud
- Nízká realná kapacita 1650 místo udávaných (3000)
- Dobrá
- Deklarované kapacitĕ nezbývá, než vĕřit, přišla v kousku celofánu.
- Zdánlivě výhodná cena
- S největší pravděpodobností se jedná o neoriginální baterie!
- Řekl bych, že baterie nemají ani náhodou udávanou kapacitu, ovšem nemám čím změřit.
- Po půl roce občasného používání (baterií mám mnoho, takže je střídám) dvě ze čtyř už de facto odešly. Nevydrží ani hodinu vapování a to vapuji vždy minimálně nad jeden ohm
Baterie nestojí za nic. Baterie VTC4, které mám už cca 2,5 roku vydrží vapovat mnohem déle než tyto půlroční a když tyto VTC6 porovnám s hnědou LG, tak to je jako nebe a dudy, LG mi vydrží jeden celý den a to byla kdysi objednaná z AliExpressu za pár drobných. Nedoporučuji.
- Dlouhá výdrž
- Pokud mám štěstí a baterie je nová, tak nemá chybu
- Občas to štěstí nemám. Proto kupuji více kusů a doufám, že aspoň některá bude kvalitní a vydrží více než pár hodin.
Bohužel, baterie jsou slabým místem v jinak perfektním obchodě.
- vysoká kapacita
- vysoká hodnota vybíjecího proudu
- Poloviční kapacita.
Místo 3000 mAh 1600mAh
Baterie v módu Voopoo Drag 2 nevydrží ani den víc vydrží origo dva roky staré baterie.
- Vysoká kapacita baterie
- Zdá se, že málo zahřívá cleatomizer
PROSTĚ BATERKA
- super produkt za nejlepsi cenu momentalne na soucastnem trhu.
- Velká kapacita
- 2xnabito a baterka umřela nadobro
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »